Baltas karštvynis? Mes irgi netikėjome, bet pabandę negalime nesutikti. Šis prieskonių rinkinys kiek kitoks, mėgstantiems egzotiškenius skonius: džiovintų kriaušių griežinėliai, džiovinti žaliųjų citrinų griežinėliai, kardamonas, džiovinto imbiero gabalėliai, žalieji pipirai ir kvapnieji pipirai.
Ką daryti, kai prieskoniai atvyks? Supilki baltojo vyno butelį (jei mėgsti saldžiau – rinkis saldų vyną arba pagardink sausą vyną agavų sirupu ar cukrumi) ir šiuos prieskonius į kaitinimui skirtą indą. Pašildyki iki 70 laipsnių. Išpilstyki į karščiui atsparius puodelius (arba taures) ir pasidalinki su svečiais. Gali papuošti likusiais prieskoniais arba mūsų džiovintais ananasų griežinėliais.
Nemėgsti baltojo vyno? Pažiūrėk mūsų rinkinį raudonajam.