top of page

Tequila Sunrise
Ingridientai:
-
45 ml tekilos;
-
15 ml „Victoria's“ grenadino sirupo;
-
30 ml šviežiai spaustų laimo sulčių;
-
120 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
-
šiek tiek gazuoto sodos vandens;
-
apelsino skiltelės ar maraschino vyšnios;
-
ledukų.
* Viena porcija
Gaminimas:
-
Į shaker'į įpilkite tekilą, laimo ir apelsinų sultis, įdėkite ledukus ir viską gerai suplakite.
-
Gautą kokteilį supilkite į stiklinę su ledu.
-
Laikydami šaukštą tie stiklinės kraštu, lėtai į jį pilkite Grenadino sirupą ir leiskite jam nusėsti ant dugno. Nemaišykite.
-
Jei norite palengvinti kokteilį,pagardinkite jį sodos vandeniu.
-
Pabaigai, papuoškite kokteilį apelsino skiltele ar maraschino vyšnia.
bottom of page